THE 2-MINUTE RULE FOR باطری یو پی اس

The 2-Minute Rule for باطری یو پی اس

The 2-Minute Rule for باطری یو پی اس

Blog Article

به دلیل نوسان های قیمت در بازار و همچنین عوامل اقتصادی قیمت باتری یو پی اس نوسان هایی را دارد، شما میتوانید برای موجودی باتری ها و همچنین اطلاع از قیمت ها با کارشناسان فروش مجموعه ی ما در ارتباط باشید.

با توجه به اینکه بسیاری از سازمان ها، ادارات دولتی، بانک ها و بیمارستان ها از تعداد زیادی دستگاه یو پی اس برای تامین برق تجهیزات و کامپیوتر های حساس خود استفاده می کنند، در هر سال و یا هر چند سال یکبار نیاز به تعویض تعداد زیادی باتری خواهند داشت و نیاز دارند تا یک تامین کننده مطمئن برای خرید عمده باتری یو پی اس خود پیدا کنند.

جهت ارتباط با کارشناسان فروش شرکت و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۸ ۶ ۱ ۲ ۵ ۳ ۰ ۲ ۱ - ۸ ۸ ۳ ۱ ۲ ۴ ۵ ۶ ۰ ۹ ۱ ۹ ۴ ۵ ۵ ۱ ۸ ۹ ۶ ۰ ۹ ۱ ۰ ۴ ۶ ۰ ۹ ۳ ۹ ۳

در بعضی اداره‌ها به غیر از پریز برق معمولی یک پریز برق جداگانه 

مدت زمانی که باید انتظار داشته باشید باتری یو پی اس تا آن زمان کار کند بیشتر به شرایط نگهداری، تعداد و عمق چرخه های دشارژ باتری و همچنین تعمیر و نگهداری صحیح مربوط می باشد. 

This will involve exploiting new storage technological innovation, building one-way links amongst sectors, and developing detailed energy and mobility strategies.

ظرفیت باتری، یکی از موارد اصلی است که در محاسبه مدت زمان بک آپ تایم برای پشتیبانی از تجهیزات درنظر گرفته می‌شود. باتری‌های یو پی اس در ظرفیت‌های مختلفی در بازار موجود check here هستند و هر ظرفیت برای تجهیزات مختلفی کاربرد دارد.

در داخل باتری های یو پی اس فعل و انفعالات شیمیایی رخ می دهد که باعث می شود انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی تبدیل شود که به این نوع انرژی، انرژی الکتروشیمیایی می گویند.

این عملکرد به کاربران امکان می‌دهد تا در زمان قطعی برق، وقت کافی برای ذخیره سازی اطلاعات و یا خاموش کردن دستگاه‌ها داشته باشند.

این نوع یو پی اس همیشه فعال بوده و به همین دلیل قطع برق و نوسانات برق در ولتاژ خروجی آن تاثیر نمی‌گذارد.

از قدیم میگن هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری :) شاید خودخواهی باشه اما واقعا همینطور هست .

عمر باتری‌ها طولانی بوده و نیازی به مراقبت و نگهداری ندارند. این محصول دارای یک سال گارانتی می باشد.

باتری‌های اتومبیل نیروی الکتریسیته را با استفاده از واکنش اسیدسولفوریک بر روی صفحات سربی که درمایع معلق است تولید می کنند، به همین دلیل به آن‌ها باتری‌های ” معلق درمایع ” می گویند.

این باتری‌ها با ذخیره‌سازی نیروی الکتریکی در خود، می‌توانند برق را به مدت معینی تأمین کنند و زمان کافی برای برقراری ارتباطات، انجام پردازش‌های حساس و خاموش کردن تجهیزات برقی را فراهم می‌ نماید.

Report this page